AVUI A POL

LES INCERTESES AMB PAU

12/10/2017
La renovació, en stand by: encara no s'ha dut a terme la segona trobada entre el seu representant i el club, prevista per aquesta setmana. A nivell esportiu, tot apunta que seguirà sota pals però sorgeix la disjuntiva amb Diego López.

Redacció, 7:30h Una de les grans incògnites cara a partit de demà davant el Levante és qui ocuparà la porteria;  un cop te Diego López en plenes condicions, Quique Sánchez Flores ha de decidir qui segueix apostant per un Pau que ha fet mèrits per seguir sota pals, o aposta ja per fer un relleu i situar sota pals el teòric primer porter de la plantilla.

Ahir el gironí, protagonista d'un nou After work d'Espanyol tv, destacava que el del Levante "serà un partit complicat, davant un rival que ha pujat aquest any a Primera, que té les idees clares, que conserva el bloc de l'any passat. Defensen molt bé i t'agafa al contraatac. Dependrà de nosaltres, l'equip està treballant bé en les últimes setmanes. Tenim ganes que arribi el partit, ganes de jugar, i tant de bo puguem sortir amb els tres punts". A nivell personal, malgrat titllar el seu pas per Anglaterra com una "experiència increïble", reconeixia que "trobava a faltar als companys i als amics que tenia aquí. És clar que com aquí, enlloc".

El partit i la decisió de Quique arriben en plenes negociacions entre el club i el seu representant, Albert Botines; després de dur a terme el passat dimecres una primera trobada amb Perarnau i Lardín que va servir per destensar la situació, ja que l'entorn del jugador considerava que el club havia esperat massa per moure fitxa en aquest tema, les parts van emplaçar-se per seguir parlant aquesta setmana, però segons explica SPORT, aquest segon encontres, que a priori s'apuntava podia celebrar-se ahir, dimecres, no es va produir. Aquesta segona reunió havia de servir per abordar ja temes econòmics i de durada del possible nou contracte, però sembla que caldrà esperar, possiblement a la propera setmana. Segons el diari,  no hi ha hagut tampoc negociacions telefòniques. La renovació per tant, i malgrat no s'ha d'engegar encara cap alarma, segueix en stand by.