AVUI A POL

QUIQUE ESPERA UN LLEVANT 'AMB DUBTES, PERÒ CAL REMATAR-LES'

12/10/2017
Creu que jugar dilluns i divendres "no afavoreix el creixement dels equips" i diu que li agradaria "no ser el convidat de les bodes de Madrid o Barça". Situació política: "Estem d'acord amb les notes del club, estem sempre amb el diàleg, la concòrdia".
CE Dani Jarque 14:00h. Quique Sánchez Flores ha despatxat la premsa amb motiu de la prèvia del partit de demà davant el Llevant. El mister blanc i blau ha fet una convocatòria de 21 homes a expenses, segons ha comentat "del que passi a la posició del lateral dret", doncs demà es provarà l'estat físic de Navarro. L'entrenador creu que cal transmetre "sensació d'ambició. Volem guanyar tots els partits possibles i volem ser a una lliga que motivi. Cal transmetre ambició de la mateixa manera que ho fem quan ens enfrontem amb els de dalt". Quique avisa de la dificultat d'un Llevant que ve "a tancar espais, juga 4-5-1 i es tanquen molt bé" tot i que sap que l'equip valencià ve amb dificultats, "prefereixo jugar contra equips que no venen de guanyar partits. La derrota genera dubtes i prefereixo jugar contra equips que tinguin dubtes. Però cal rematar-les. Això depen de nosaltres". Tanmateix, el mister perico que ha explicat que el seu equip ha fet "una setmana d'entrenaments extraordinària que no ens assegura res però ens anima a fer bon partit" ha descartat que es puguin repetir els fantasmes que van esdevenir després de la derrota davant el Leganés, però creu que aquesta lliga te un nou paradigma, "la temporada passada ja va passar i ja no estem davant allò de guanyar amb els que estan per sota i perdre amb els que son davant. Aquest any hem tret punts amb els de dalt i hem perdut amb els de sota, sabem l'igualtat que hi ha i per això cal fer bon partit".

Sánchez Flores, a banda del partit, ha parlat també de temes colaterals. Per començar, ha fet esment a la situació política i com això ha estat recollit pel vestidor. "Tenim un grup on impera la cordura i no hi ha tensió en el grup" ha dit, "estem d'acord amb les notes del club i estem sempre amb la concòrdia, el diàleg, l'amistat, el suport, compartir. Aquests son els verbs que ens agraden i és el que pensem com a individus". Però Quique també ha parlat abastament sobre els partits que es juguen en divendres i dilluns. Ho ha fet des del respecte, però assenyalant que no està d'acord amb el repartitment actual "s'ha de fer millor. Creiem que repetim massa partits en divendres i dilluns. Ens agradaria jugar més sovint en altres horaris, ser protagonistes del pastis de jugar a les 18 del dissabte o a les 16 del diumenge, però per nosaltres mateixos, no per ser la núvia a les grans bodes de Madrid o Barça que és quan ens posen aquests horaris". Posteriorment ha afegit, que entenent la dificultat de programar els partits "m'agradaria parlar amb ells per traslladar la meva visió. Això no afavoreix el creixement d'alguns equips. Hi ha molt a parlar i millorar". El mister blanc i blau ha saludat el retorn d'Òscar Duarte de qui ha dit que "li queda molt poquet" per ser al nivell del grup, mentre que no ha volgut avançar la titularitat de Pau, tot i donar pistes al dir que "cal respectar el bons moments dels jugadors".