AVUI A POL

DÍDAC: 'NO SENTIREM LA PRESSIÓ'

14/09/2017
El lateral afirma que malgrat la importància del partit davant el Celta "la gent està molt capacitada i tothom donarà el 100%, amb això serà suficient". "Veig el club molt més preparat per assentar-se en el top-10 que quan vaig marxar", destaca.

CE Dani Jarque 13:15h Nova sessió preparatòria de la primera plantilla blanc-i-blava, que segueix treballant amb la mirada posada en el partit de dilluns vinent enfront del Celta, un encontre certament important en el qual, donada la pobra arrancada en la Lliga, no serveix cap altre resultat que no sigui sumar els tres punts. Per fer-ho, els homes de QSF ja han passat página del viscut al derbi, tot i que com no, se'n segueix parlant a la sala de premsa cada cop que desfila un protagonista, com avui ha fet Dídac Vilà. El mataroní, que va estrenar la seva tercera etapa com a perico jugant en una posició més avançada de l'habitual, deixant bones sensacions -"Em vaig veure bé, vaig entrar per ajudar a tapar la banda, fins i tot vaig tenir una oportunitat"-, ha dit, ha parlat de la importancia del partit davant els gallecs donada l'actual situació de l'equip: "És molt important, una victoria ens donaria quatre punts que seria començar millor que l'any passat, amb les victòries es creix i tot és molt positiu".

Qüestionat per si amb només un punt i la necessitat de sumar de tres en tres l'equip pot sentir la pressió, ha insistit que "no; l'equip està treballant bé, cada dia ens esforcem perquè tot surti bé per tenir-ho tot preparat, cada dia ens esforcem perquè tot surti bé, pressió no perquè la gent està molt capacitada i tothom donarà el 100%, amb això serà suficient".

A nivell personal, en aquesta nova etapa, ha explicat quin és el seu plantejament: "Poder estar aquí molt de temps, el màxim possible, i defensar sempre aquests colors". Sobre quines diferències ha vist, ha reconegut que "ha canviat cap a millor; des del primer dia tot està ben preparat i muntat, hi ha jugadors de més noms que quan vaig començar, el veig més preparat per poder-se assentar en les posicions importants, en el top 10 de la Lliga". El que no canvia són els nervis de l'entorn quan les coses no rutllen com ara: "És normal pensar-ho però el que volem nosaltres és aconseguir la victoria; llàstima que no ha estat fins ara, però ara vénen tres partits molt importants per aconseguir col·locar-nos en una situació cómoda per l'equip i per tota l'afició".

Sobre si reforça tenir tanta gent de la casa en moments així, afirma que dóna un plus: "La gent de casa és tirar endavant el club que porta endins, tot i que l'ambició de la resta es nota i fa que el club acabés l'any passat en una posició molt bona". Ell ha de disputar la titularitat amb un altre noi fet a casa, l'Aarón: "És una competència molt bona, ja es va veure l'any passat, ho ha fet molt b i aquesta fa que milloris; un consell? que segueixi així i les coses li sortiran molt bé".