AVUI A POL

AMB QUIQUE S'HA ACABAT EL DERBI?

13/09/2017
Els polemistes d'El Combat del Segle analitzen com afronta l'equip aquest tipus de partits; Edu Calero defensa que s'ha encomanat de la "mediocritat" del club.

Redacció, 14:30h A banda d'escoltar el més destacat de la roda de premsa de Mario Hermoso i insistir en la notícia avançada en primícia per PericosOnline al voltant del número de socis, al nostre programa de ràdio hem pogut sentir un ampli ventall de seccions.

D'entrada, a PericosOnwhats, l'espai que donem als nostres oïdors per comuncar-se via missatge de veu, els nostres comunicants han dit la seva al voltant del possible relleu a la porteria, que sembla més a prop ja que com ha explicat el nostre company Álex Pérez des de la Dani Jarque, Diego López ja es troba recuperat i a punt com ha quedat demostrat en un partidet disputat durant la sessió preparatòria i en que tant el gallec com Pau López han signat algunes intervencions de mèrit. Tot i que la constància que l'Espanyol gaudeix de dos porters de nivell i garanties, la majoria aposten per Diego com a meta titular, insistint això sí que aquesta transició, cas de fer-se efectiva, ha de fer-se amb tacte, delicadesa i mà esquerra, sobretot teint en compte la situació contractual del gironí.

Més tard, a Pericos en xarxa, l'apartat en que Carme Castell ens acosta el més destacat de l'activitat a Twitter, Facebook i Instagram en clau blanc-i-blava, hem repassat com s'ha viscut el derbi al vestidor espanyolista. O més aviat, com no s'ha viscut, ja que després de la desfeta, només es pronunciava Gerard Moreno, que dissabte a la nit va penjar una foto de l'equip al vestidor del Camp Nou, destacant:  "Estamos jodidos, pero nos vamos a levantar", un gest aquest de donar la cara que va ser agraït per la decebuda afició perica. Qui sí va mostrar-se molt actiu va ser Raúl Tamudo, que dissabte al matí escalfava un ambient amb una imatge del Tamudazo, més tard mostrava la seva arribada a la llotja del Camp Nou i palesava a la mitja part la seva indignació la seva indignació davant el gol il·legal de Messi, i diumenge mostrava el seu amor incondicional a l'escut perico: "Da igual lo que pase, contigo al fin del mundo". No va estar al derbi, però sí  és especialment actiu a les xarxes socials: es tracta de Sergio Sánchez, que després de fer servir els seus comptes per mostrar la seva alegria per haver tornat a l'Espanyol, també va tenir el detall de presentar-nos la seva filla, de qui fins ara no haviem vist el seu rostre. L'últim protagonista de la secció era Diego López, que com el defensa te una parella que es pot considerar una autèntica influencer a nivell de xarxes socials.

 

Ja en la part final del programa, temps per a una de ls nostres seccions més populars, El Combat del Segle, l'espai de debat que protagonitzen  Edu Calero i José Antonio Meca; tot i que aquest cop, de debat n'hem tingut poc, ja que tots dos coincidien en que s'ha acabat el derbi, com si la campanya mediàtica engegada de fa un temps, després dels últims partits de la máxima rivalitat ciutadana, denunciant la suposada agressivitat dels blanc-i-blaus, hagi condicionat l'actitud amb la qual s'afronten aquest partits. Això sí, hi ha hagut matisos: Meca defensa que això és un fet des de l'arribada de Quique Sánchez Flores, un entrenado que al seu parer encara no ha entès el que signifiquen aquests encontres per la pericada, mentre que Calero ho situa com un problema més estructural de "mediocritat" a nivell de club, del qual s'ha acabat contagiant el tècnic.