AVUI A POL

HERMOSO: 'NO HO VAIG COM UNA SITUACIÓ DRAMÀTICA QUEDANT 35 JORNADES''

13/09/2017
El central, que aposta per aprendre dels errors i girar full, marca el repte de sumar com a mínim els propers sis punts de casa.

CE Dani Jarque, 13:30h L'equip segueix preparant a la Dani Jarque el partit que el proper dilluns l'enfrontarà al Celta, en el que serà el primer dels tres compromisos en el marge de set diez que han de marcar el futur immediat dels blanc-i-blaus. Toca ja acabar de llepar-se les ferides que va deixar la maneta encaixada en el derbi, i focalitzar-se en un encontre en el qual no serveix cap altre resultat que no sigui un triomf. Si ahir un capcot Marc Navarro insistia que no queda una altra que girar full del partit del Camp Nou i pensar ja en el proper partit, avui ha abundat en el mateix missatge Mario Hermoso, que va estrenar-se en Lliga dissabte: "Aquests resultats mai són agradables, però ja ha passat i hem de tenir el cap en la propera setmana, que serà dura, i en que hem de treure el màxim de punts possibles. Un objectius? Lògicament és el 9 de nou, hem de tenir la mentalitat de guanyar els màxim de punts possibles, els 6 de casa els hem d'aconseguir segur".

El futbolista, que havia estat titular a l'eix de la defensa en pretemporada, va cedir el seu lloc en els dos primers partits de Lliga a Naldo, per recuperar la titularitat en el derbi: "És una situació que succeeix en els equips, això és així, i has d'estar preparat per quan arribi el teu moment, són decisions del míster, jugarà el que cregui en cada partit". La línia defensiva està en el centre de totes les mirades: falta consistencia i seguretat: "Es pot destacar una mica que l'equip no està bé defensivament, lògicament hi ha errors, treballarem per acabar amb ells. Seguim treballant en questa línia", destaca Hermoso.

Al defensa li han preguntat per si li genera sorpresa que amb només tres jornades ja estiguin enceses algunes alarmes:  "L'any passat també va costar a l'inici i l'equip va acabar fent un bon partit, tenim oportunitat d'aconseguir els tres punts de dilluns, tampoc ho veig una situació tan dramàtica quedant 35 jornades".  Ha fet mal a l'entorn el 5-0 del derbi, i també la derrota a casa enfront del Leganés: "Ens vam quedar amb sabor agredolç aquell dia però això no acaba aquí; el que hem de fer és competir cada setmana, aixecar el cap i afiançar-nos, no veiem que sigui quelcom que preocupi tant perquè si no anirem malament. L'equip està bé, ficat, sap què ha de fer i ha de corregir un parell d'aspectes defensius i créixer, l'equip està capacitat per fer coses bones".

Finalment, preguntat per com afecten determinats gols, ha destacat, "hi ha alguns que són esportius, altres pot semblar que anímics, quan reps un gol que no mereixes t'afecta però no tant com per no poder aixecar el partit. Jugues contra molt bons jugadors, ara és temps d'aprendre dels errors i provar de millorar".