AVUI A POL

ELS SOCIS NO DESPEGUEN

13/09/2017
Es segueix la línia del curs anterior, però segons us pot explicar PericosOnline, encara no s'ha arribat a la xifra de 27.000. El mal inici i el calendari no ajuden.

Redacció 11:45h L'Espanyol no ha assolit encara la xifra de 27.000 socis, per bé que ja l'està gairebé fregant, amb poc menys d'un parell de centenars. La dada no és decididament negativa, ja que la progressió actual és només lleugerament inferior a la de l'any anterior, en xifres poc significatives a aquestes alçades de curs, però si que demostra que no hi ha hagut el despegament que s'esperava en els plans elaborats pel Consell, que havia marcat el número de 30.000 socis com a objectiu de la campanya 17/18.

De la notícia avaçada en primícia per aquest portal n'hem parlat també al nostre espai de ràdio. Ara fa un any, el 16 de setembre de 2016, el club anunciava que sí havia superat els 27.000 abonats; l'any anterior, al setembre de 2015, el número d'abonats era de 24.818

A l'analitzar la xifra des del club no es mostren alarmistes i es parla de factors circumstancials que tenen a veure amb el mal inici de l'equip i amb el calendari, donat que aquest any, els enfrontaments amb els equips més atractius de la lliga vénen tots a la segona volta, la qual cosa tradicionalment significa un augment del número d'abonats. No es creu que hi hagi problema per arribar i inclús superar lleugerament la xifra d'associats de la temporada passada, que recordem estava en 28.695 al terme de la 16/17. Ningú ignora que les expectatives que es van generar a l'inici de mercat i es van veure finalment aigualides, han tingut molt a veure en l'enlairament social de l'entitat, amb xifres que hores d'ara són lluny de les que s'havia marcat el Consell com a objectiu.