AVUI A POL

PAU I DIEGO, ENCREUAMENT DE CAMINS A LA PORTERIA

13/09/2017
Com explica AS, Quique planteja el canvi, decisió que marcarà el futur. El jove finalitza contracte en 2018 i el gallec, el millor pagat de la plantilla, té contracte tres cursos més.

Redacció, 7:30h Després de tres partits de titular, en els quals l'Espanyol ha sumat un punt i ha rebut set gols, Pau López tornarà a la banqueta davant el Celta. Almenys, això és el que apunta la lògica aplicada la temporada passada per Quique Sánchez Flores, qui va confiar en Diego López per ser titular (Roberto Jiménez només va jugar quan el meta gallec va estar lesionat) i per convertir-se en el primer fitxatge d'aquest curs. De fet, el meta de 35 anys és el jugador millor pagat de la plantilla. La decisió afecta al futur del gironí, que finalitza contracte el proper 30 de juny i que en les properes setmanes començarà les converses amb el club per renovar, cosaque hauria d'agilitar-se abans de l'1 de gener, quan podrà ja tractar amb una altra entitat lliurement. El contracte de tres anys de Diego López, la confiança de l'entrenador i la joventut de Pau (22 anys) fan molt difícil la seva continuïtat.

Robert, parlant de la situació de Pau dilluns passat. Quique ha de tenir prou habilitat i mà esquerra mà per gestionar la situació ja que el jugador té pendent la seva renovació del porter. Pau va obrir recentment la porta a renovar; la negociació començarà  pròximament, i el paper esportiu, com se senti de valorar i que se li sàpiga traslladar que és un home de futur seran algunes de les claus

 

La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com

banner.png