AVUI A POL

FEINA PER FER

13/08/2017
El club ha de tancar abans que acabi el mercat el fitxatges com a mínim tres reforços que apaivaguin el neguit de QSF; els objectius, definits. A més, cal garantir-se la continuitat de Gerard davant l'ofensiva del Vila-real.

Redacció, 7:30h Encara ressonen les paraules de Quique Sánchez Flores a Nàpols, mostrant el seu malestar amb els moviments del club en aquest mercat d'estiu, deixant entreveure que considera que el potencial de la plantilla s'allunya de l'ideal manifestat per diferents estaments abans de l'estiu, inclós ell mateix, en que es va parlar sense racança de fitxatges il·lusionants. Cara en aquest segon any des de l'arribada de Chen Yansheng, l'objectiu hauria de ser millorar la vuitena plaça del passat curs i lluitar obertament per la classificació europea, tot i que com us avam explicar ahir a PericosOnline, el president, en el seu proper viatge a Barcelona per supervisar el tancament del mercat, podria dirigir-se al soci perico per definir de manera clara quins son realment els objectius esportius.

Tornant al mercat perico, enguany i fins el moment, es pot resumir en la la compra de jugadors que, prèviament cedits, interessaven esportivament com Diego López i Pablo Piatti, la compra del 100% dels drets de Leo Baptistao, el retorn de Sergio García, i les arribades de Sergio García, Esteban Granero, Mario Hermoso i Naldo; amb les seves paraules i silencis, sembla que el tècnic considera que amb això no n'hi hauria prou per elevar el llindar dels objectius, però malgrat és cert que no s'ha complert el seu desig de tenir enllestida la plantilla pràcticament a l'inici de l'estiu, donada la dinàmica del mercat i el greu obstacle que ha suposat -i encara suposa, malgrat la marxa de Caicedo. el tema del límit salarial, encara hi ha temps abans que tanqui la finestra d'estiu per donar-li els tres fitxatges que en principi falten per completar-la. A més, sí s'ha satisfet el seu desig de donar sortida a pràcticament tots els descartats, quelcom necessari per fer lloc a nous efectius, i hores d'ara només resta trobar una solució per Paco Montañés.

QSF, sobre la situació de Gerard 

En qualsevol cas, s'esperen novetats en els propers dies per frenar aquesta inquietud generada per les parules del tècnic; en la llista de deures del club hi ha dos o tres futbolistes, al que caldria afegir un altre si sortís algun dels davanters que no són imprescindibles per a l'entrenador com poden ser Hernán Pérez, o fins i tot Álvaro, malgrat aquest ha deixat clar que pel seu cap en cap moment ha passat la idea de marxar, i està entestat en triomfar com a perico. En principi, es tracta d'un altre central que faci la funció de quart home en aquella demarcació fins a la recuperació de l'Óscar Duarte, un lateral esquerre i un migcampista amb perfil creatiu que pugui dinamitzar el joc d'atac, una de les assignatures que encara resten pendents del passat curs. Pel que fa a la situació d'en Dídac Vilà, en principi es confia en desencallar la seva situació la propera setmana, amb el qual per fi quedaria doblada aquella posició. Els objectius en qualsevol cas estarien ben definits, i només caldrà encaixar les peces per encabir-les en el marge que dicta el màxim salarial. A més, està un tema importantíssim, garantir-se la continuitat de Gerard Moreno davant l'ofensiva del Vila-real; com us vam explicar, es compta amb la complicitat del jugador, que veuria la seva fidelitat recompensada amb un augment de fitxa que el situaria en el grup dels millors pagats de la plantilla.