AVUI A POL

LA GENERACIÓ CHEN 2.0: L'ATLES DEL FUTBOLISTES DEL PLANTER PERICO

13/08/2017
AS analitza a fons els nous valors que sorgeixen aquesta temporada de la Base de l'Espanyol, 11 jugadors als quals Quique i Lardín vigilen com futuribles per al primer equip.

Redacció, 7:30h Aarón, Marc Navarro, Roca i Melendo van formar la generació Chen i ja tenen fitxa professional. Però, tindrà continuïtat l'eclosió del planter? AS analitza els valors que emergeixen. Molts d'ells, per cert, van arribar al club sota el mandat de Casanova. Serveixi també d'homenatge.

Adri López: 'Man of the match' davant l'Hamburg amb 18 anys

Poc es podria imaginar Adri López fa amb prou feines tres setmanes el que li acabaria succeint. Primer va debutar amb el primer equip, jugant uns minuts a Olot. I després va acudir a la estada a Alemanya. La lesió de Pau López, unida a la ja coneguda baixa de Diego López, li van permetre jugar la segona part davant el Twente i estrenar-se ja com a titular davant l'Hamburg. Quique Sánchez Flores li va donar l'alternativa malgrat que Adri només té 18 anys, o el que és el mateix, és encara juvenil de tercer any. El tècnic el considera "un porter més dels 80 o els 90 que del 2017", pel seu estil ortodox. Fiable, amb reflexos i amb un posat impropi de la seva edat, Adri no s'ha acoquinat i a Hamburg fins i tot va ser designat home del partit, després de detenir un penal. Va tornar a jugar a Nàpols, on res va poder fer en els gols.

La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com

banner.png