AVUI A POL

CHEN TORNA PEL TANCAMENT DEL MERCAT

12/08/2017
El president supervisarà els darrers dies de fitxatges; no posarà més diners, però sí pot ajudar a cristalitzar operacions. Podria adreçar-se als socis per deixar clars els objectius esportius.

Redacció, 7:30h A tot just una setmana pel començament de la Lliga, l'Espanyol encara no ha acabat de tancar la seva plantilla; l'entrenador, Quique Sánchez Flores, encara espera l'arribada de reforços, i dijous passat, a Nàpols, va evidenciar amb les seves paraules i els seus silencis que no està satisfet per com s'està plasmenat sobre el terreny la planificació del projecte.

Precissament parlant de mercat, i segons us pot avançar PericosOnline, el president i propietari de l'entitat, Chen Yansheng, viatjarà a Barcelona per prendre part en la recta final del mateix; presenciarà el debut en Lliga, i es quedarà pel tancament de la finestra d'estiu, que enguany finalitza l'1 de setembre i no pas el 31 d'agost, com sol ser habitual. Així, supervisarà ditrectamebt els darrers dies de fitxatges; hi ha un contacte i feedback gairebé diari amb la parcel·la esportiva però donat les tensions que s han desfermat pot intervenir decisivament. Cal dir que Chen, que ja va deixar clara la seva voluntat que l'Espanyol fos una empresa més que arribés a ser autosuficient i autofinançar-se, no posarà més diners per invertir en fitxatges, però sí pot ajudar a cristalitzar operacions. A més, no es descarta que pugui adreçar-se als socis blanc-i-blaus per deixar clars i ben definits quins són els objectius esportius en aquest curs.

QSF parlava abans de l'estiu que tothom, inclós Chen tenia clar cap a on havia d'avançar el projecte