AVUI A POL

CAICEDO: LLUM VERDA EN UNA SETMANA

17/07/2017
Les claus de la notícia més esperada que us avançava ahir en exclusiva PericosOnline.

Redacció, 9:15h Ahir al matí us avançàvem des d'aquest mitjà que Felipao Caicedo podria marxar al Girona cedit amb una opció de compra. La sortida del davanter equatorià alliberaria una quantitat important de massa salarial i permetria a l'Espanyol agilitzar alguns fitxatges. Felipe Caicedo no es va entrenar ahir a la Dani Jarque amb els seus companys i tampoc viatjarà avui cap a Indonèsia.

Doncs bé, a partir de la informació que va sortir ahir, podem afegir que Girona i Espanyol ja han intercanviat documentació, concretament aquest divendres. Delfí Geli, president del Girona, va atendre ahir els micròfons de Tiempo de Juego de la Cadena Cope i va reconèixer que Caicedo és "un gran jugador però ja veurem que succeeix en el futur més pròxim". L'entitat gironina li ha promès a l'equatorià ser el davanter de referència en la seva estrena a Primera Divisió.

No només existia l'oferta del Girona, però segons hem pogut saber, Felipao prioritza jugar, no sortir de la Lliga espanyola i seguir a prop de casa. A més a més, el proper estiu se celebra el mundial i el jugador es vol revaloritzar. Com tot el cost del seu fitxatge està repartit dins de la seva fitxa, la sortida de Caicedo al Girona significaria un estalvi per l'Espanyol de gairebé 5 milions d'euros.