AVUI A POL

'ESTEM CONTENTS AMB EL RESULTAT'

22/06/2017
Marina López, directora de màrqueting de JOMA, defensa que hi ha molta feina enrere de les samarretes: "S'ha treballat perquè sigui perfecta per jugadors i afeccionats". Insisteix que contrasten els dissenys amb els club i que tenien l'OK de l'Espanyol.

Redacció, 16h Que les equipacions 2017-18, com a mínim d'entrada, no han agradat, sembla hores d'ara una evidència contrastada si es consultem webs com el nostre, fòrums i xarxes socials; en un dia que no és fàcil donar la cara defensant aquest producte, la directora de màrqueting de JOMA, Marina López, ha parlat a COPE de les controvertides samarretes, de qui ha estat el responsable de disseny i de quina ha estat la participació del club en la seva gestació.

López ha deixat clar d'entrada que "nosaltres estem contents amb el resultat; crec que les samarretes respecten totalment els colors corporatius del club, es respecta la franja que hi havia l'any passat. Predomina el blau, és cert, després te altres detalls força interessanst aom les ratlles degradades, el perico al lateral, la senyera; és un model de polo més clàssic. Quan la tens a la mà aprecies la qualitat i les característiques que te, te molt de contingut, molta tecnologia i molta feina enrere, s'ha treballat perquè sigui perfecta pels jugadors i els afeccionats".

Sobre qui ha estat el responsable de disseny de les equipacions, destaca que "aquí a Toledo tenim un equip de disseny que desenvolupa totes les equipacions  al món, però sempre contrastat amb els clubs, hem d'estar tots d'acord en que està correcte".

Qüestionada per si en el fons, va bé que una samarreta generi polémica en la seva presentació i se'n parli d'ella, insisteix que "en quant a disseny i innovació, sempre hem volgut trencar, hem estat triats com autors de les millors samarretes de diferents campionats, tenim un històric al darrere en disseny, és trencador, original, exclusiu i desenvolupat pensant en el club. Treballem per l'equip, la Meravellosa Minoria ha de destacar i ho ha de fer des de la samarreta a l'afició".

Pel que fa a si ha particpat el club en el procès, explica que "fem conjuntament totes les operacions amb ells, no arriba una samarreta a la botiga i ningú no l'ha vist abans; te el vistiplau de l'entitat, responem pel que fa al disseny, i estem molt orgullosos d'ella, crec que tothom que l'ha vist l'li ha agradat... provem de respectar els clubs i estar en les últimes tendències de disseny".