AVUI A POL

L'ESPANYOL FARÀ UNA ESTADA A ALEMANYA DEL 31 DE JULIOL AL 6 D'AGOST

19/06/2017
A banda de l'encontre del 6 d'agost davant l'Hamburg ja hi ha acordat un altre amistós enfront del Groningen neerlandès, i es busca un altre pel dia 4. A Indonèsia donen detalls de la possible visita de l'Espanyol.

Redacció, 14:30h (Actualització, 18:15h) Fins ara, només es coneixien alguns detalls de la preptemporada espanyolista: en concret, i gràcies a les notícies publicades a les pàgines web de dos clubs alemanys, el Borussia de Dortmund i l'Hamburg, hi havia la constatació de la celebració de dos partits amistosos, el primer el 28 de juliol a les 19:30h a Winterthur, Suïssa, i el segon, el 6 d'agost a les 3 de la tarda, al Volksparkstadion. Segons ha pogut saber PericosOnline, després de jugar davant el conjunt de Dortmund, el dia 31 de juliol, la plantilla iniciarà una estada a Alemanyaque s'estendrà fins el dia 6, en que hi haurà l'esmentat encontre enfront de l'Hamburg: ja hi ha acordat un altre amistós enfront del Groningen neerlandès, i es busca un altre pel dia 4 , a meitat de l'stage a terres teutones.

Com hem explicat al nostre programa de ràdio, està en estudi una gira prèvia per Indonèsia per la segona quinzena de juliol, que estaria supeditada al resultat de la inspecció que uns emisaris del club per avaluar l'estat de les instal·lacions del país; en qualsevol cas, mitjans d'aquell país ja en donen alguns detalls d'un dels possibles partits, que disputarien el 19 de juliol enfront del Persija Jakarta, que es jugaria a l'estadi Patriot Chandrabhaga. Gede Widiade, president del Persija, afirma que encara han de'acabar de negociar la presència dels blanc-i-blaus.

Foto David Ramos/Getty Images