AVUI A POL

RAMON ROBERT: 'S'ESTÀ CONFECCIONANT UNA PLANTILLA PER DONAR EL SEGÜENT PAS'

19/06/2017
Malgrat la manca de novetats pel que fa a fitxatges, insisteix que aviat es veuran molts canvis. Reyes: "Espero que es pugui arribar a bon port, o saber si hi ha camí, abans que acabi el mes". "Si el proper serà el Dídac? No ho sé, està a la llista com d

Cornellà-El Prat Aprofitant la seva presencia en l'acte de presentación de la nova oferta de restaració de l'Estadi de Cornellà-El Prat, Ramon Robert ha fet davant la premsa un repàs a diferents temes d'actualitat. Un dels temes de mercat que més preocupa és el de les negociacions amb el Porto per Diego Reyes, a només 11 dies perquè acabi l'opció preferencial de l'Espanyol per fitxar-lo si abona 7 quilos: "Acaba el 30 de juny, i s'està treballant, parlem amb el club i l'agent, i espero que es pugui arribar a bon port, o si hi ha camí, abans que acabi el mes. El jugador, el club, l'agent estan contents, remant tots esperem arribar. Ja sabem que es comenta que el Porto ha rebut diferents ofertes, tenim un termini en que som prioritaris, veurem... Si el donem per perdut si no s'executa abans del 30? No, fins aleshores tenim una opció preferent que pots executar i després serem un club més dels que optin al jugador. Pagar els 7 quilos? Entenem que hi ha altres vies on es pot arribar a un acord".

Avui es publica que Roberto Jiménez estaria ja a prop de certificar la seva marxa al Málaga, en haver millorat la seva oferta econòmica, i estar en portes de rebre una important injecció de diners pel traspàs de Sandro a l'Everton: "Roberto és a dia d'avui jugador de l'Espanyol, el Málaga ha mostrat el seu interés i cal parlar. Va lent, veurem si es pot arribar a un acord. Oferir-li la renovació al Pau? Si el Tottenham no executa l'opció de compra i si vol seguir la seva carrera aquí, segur que estarem tots molt contents".

Pel que fa a nous fitxatges, el proper podria ser Dídac Vilà: "Si serà ell? No ho sé, està a la llista, com d'altres, i veurem com es desencadena.  L'àrea esportiva treballa en molts noms per tenir aquest pas següent per donar un pas endavant, a totes hores, i en funció de les coses que van venint canvien els perfils; això és viu però segur que en els propers dies-setmanes veurem molts canvis. Si es donen els condicionants esportius pel Dídac, segur que encertem i és la persona, a dia d'avui està el seu nom i s'estan analitzant d'altres".

Pel que fa si es podrà anar a per tots els obejctius desitjats, o si els comptes no ho permetran, ha dit que "el compte del fair play marca un topall, depèn d'on portin les negociacions s'anirà limitant o no; s'està confeccionant una plantilla per donar el següent pas. LaLiga encara no ens ha donat el màxim salarial".

Al voltant del cervell que ha demanat QSF, i les dificultats econòmiques per portar dos dels homes que més agraden, Borja Valero i Éver Banega, Robert ha explicat que "ara mateix el tema està en mans de l'àrea esportiva, pel que no ha arribat encara a oficines". Precissament sobre com està funcionant la coordinació entre ell i el nou Director General esportiu Òscar Perarnau, ha explicat que ara li toca a ell la responsabilitat comercial del club un cop feta la major part de remodelació del projecte esportiu.  

Preguntat per la carpeta de les sortides, ha confirmat que "a dia d'avui hi ha clubs que han preguntat però no ha arribat cap oferta oficial per Felipe Caicedo, i sortides es van treballant: hi ha interessos per jugadors que arriben i hi ha jugadors que entenem no estan en el projecte i s'ha parlat amb ells, si volem reforçar els projectes no hi caben tots. Víctor Álvarez? Es va parlar amb ell la setmana passada i imagino estarán parlant amb ell per prendre una decisió de manera imminent".