AVUI A POL

ARAMARK 'FITXA' PER L'ESPANYOL

19/06/2017
Presentada la nova oferta de restauració. de Cornellà-El Prat, "la més àmplia que hi haurà en un estadi espanyol". Una fan zone amb Food Trucks, activitats, actuacions i concursos i una app per fer la comanda des del mateix seient, entre les novetats.

Cornellà-El Prat, 12:45h Avui s'ha presentat l'acord entre Aramark i el RCD Espanyol de Barcelona, pel qual l'entitat blanc-i-blava podrá comptar amb el millor servei de food service. Segons s'ha explicat, es vol que l'afeccionat perico que vagi a l'estadi pugui gaudir d'un servei que ja està implementat, per posar alguns exemples,  al Santiago Bernabéu, la ciutat esportiva del Madrid, La Rosaleda de Màlaga i l'Iduna Park del Borussia de Dortmund a banda d'a pavellons coberts de basket, handbol, en estadis emblemàtics de beisbol nordamericà com els dels New York Giants o els Red Sox de Boston, al Circuit de Catalunya, o les finals de la Copa Davis de tennis.

Durant l'acte, que ha comptat amb la presència del conseller delegat de l'Espanyol Ramon Robert i Pablo Alcalá, responsable de l'empresa a Espanya, s'ha detallat el pla de renovació en els serveis de restauració de l'Estadi  que es resumeix en 28 punts de venda fixes i mòbils, serveis exclusius amb Premium càtering Aura a les Zones VIP, i una nova Fan Zone, amb els que es busca que l'afeccionat perico gaudeixi de l'experiència gastronòmica en els died de partit.  Com a punts de venda fixes, destaquen el Best Burger, que oferirà haburgueses premium; Sandwich & Co, amb entrepans i baguettes; Street Hot Dog que oferirà salsitxes de frankfurt; La Piazza, amb pizzes, focaccias i paninis; i El Ibérico, especialitzat em productes típics de la gastronomia nacional. Pel que fa als punts mòbils, hi haurà carros amb pizzes, hot dogs, de pastes i café i també pop corn. A tots aquests punts, Aramark suma 5 bars del RCDE per garantir una major qualitat a l'oferta gastronòmica. Pel que fa a les zones VIP, s'oferiran menús complets i una carta de vins de primer nivell.

aramarkpuntdevenda190617.png

Esment especial mereix la nova fan zone, que de la mà del club permetrà atendre als socis pericos les hores prèvies als partits: allà es podran trobar Food Trucks, gaudir d'activitats d'entreteniment, actuacions musicals i concursos; cada Food Truck tindrà una temàtica diferent: cerveseria, Burguer Food Truck, Chiken House, Taquería de menjar mexica i The Fries, especialitzat en patates fregides.

Una de les grans novetats és que es digitalitzen els punts de venda gastronòmics de l'estadi: cadascun d'ells disposarà d'una pantalla digital a mode de menuboard, i també es posarà a disposició de l'espectador una plataforma multi-dispositiu que permetrà fer la comanda i pagar-la en un dls punts de venda abans o durant el partit, sense necessitat de moure's de la localitat, el que evitarà fer cues. Es farà mitjançant una app que opera offline, i que només requereix un primer registre personal.

Tot, per ajudar a que com ha explicat Robert, es faci realitat el desig del club d'"aprofundir en el gaudi del match day", mentre que  Alcalá, ambiciós, s'ha mostrat convençut  que serà "l'oferta més àmplia que hi haurà en un estadi espanyol". I tot, sense que suposi un desemborsament extra per a la butxaca de l'afeccionat, ja que s'ha explicat que els preus estaran lleugeramnet per sota de la mitjana a Espanya.