AVUI A POL

DIEGO REYES: MÀXIMA PRESSIÓ PER L'ESPANYOL

19/06/2017
Després de les declaracions del seu agent parlant d'ofertes "interessants i temptadores" i que esperaran fins acabar la ConfeCup, el club blanc-i-blau ha de decidir: en 11 dies acaba la seva opció preferent.

Redacció, 7:30h El desig de l'entitat de deixar lligat el tema Diego Reyes en breu, abans que acabi la Copa Confederacions, es complica. Si més no, si fem cas de les paraules del seu agent, Matías Bunge, que en declaracions a "A Bola" va deixar clar que el futbolista no prendrà una decisió sobre el seu futur fins que acabi la seva participació en el torneig que s'està disputant a Rússia: "Existeixen algunes propostes que el Porto considerarà interessants i temptadores, però esperarem una mica més de temps abans de prendre una decisió". Malgrat admetre que l'actuació del central a la ConfeCup "pot ajudar" en una futura venda,  Bunge destacava que  tothom és sabedor de "la bona feina que ha fet al llarg del temps a Espanya". 

Davant aquest escenari, l'Espanyol, que negocia de fa setmanes amb el club portuguès per intentar rebaixar els 7 milions d'euros de la seva opció de compra o que almenys acceptin afrontar la compra a terminis, es veu encara més pressionat, ja que si no exerceix aquest dret preferent, s'iniciarà una licitació en la qual el millor postor s'endurà el jugador.  El club blanc-i-blau desitja seguir comptant amb ell, seguint l'encàrrec que va deixar Quique Sánchez Flores abans de començar les vacances, i haurà de decidir si abonar els diners en aquests 11 dies que resten fins que acabi la seva opció preferent, córrer el risc d'entrar en una subhasta que pot encarir encara més el preu del jugador, o oblidar-se'n i buscar una alternativa en el mercat. Mentrestant, el jugador, al qual  només li queda un any de contracte amb el conjunt portuguès, segueix concentrat amb la selecció mexicana, amb què ahir va empatar (2-2) contra Portugal amb un gol de l'exespanyolista Héctor Moreno.