AVUI A POL

L'ÀRBITRE DEL PARTIT. CLOS GÓMEZ

19/05/2017
Últim partit de Lliga per al col·legiat aragonès, que es retirarà després de la final de Copa. Les nostre estadístiques amb ell sempre han estat pèssimes, però curiosament enguany s'han guanyat els 3 encontres que ens ha dirigit.

Redacció, 7:30h

Carlos CLOS GÓMEZ

(Zaragoza  30-6-1972)

arbitre01.png

arbitre02.png

L'aragonès CLOS GÓMEZ serà l'encarregat de xiular el partit de cloenda de la temporada 2016-17 aquesta nit a l'Estadi de Los Carmenes.

Amb hores de vol (214 partits i 11 temporades a 1ª Divisió) i molt ben considerat per la cúpula arbitral, CLOS GÓMEZ gaudeix de la condició d'internacional des de 2009 i serà qui dirigeixii la propera final de la Copa del Rei entre FC Barcelona i Deportivo Alavés.

Prepotent en les actituds, poc dialogant i tècnicament mediocre, l'aragonès, malgrat la seva amplia experiència, li costa reconduir situacions complicades si no és a cop de targeta. Sovint necessita demostrar que ell és l'autoritat.

A nivell global estem davant d'un col·legiat amb estadístiques més aviat favorables als equips visitants (4 punts per sobre la mitjana en victòries a domicili), però que poques vegades s'han vist confirmades quan pel mig apareix el RCD Espanyol. De les 11 vegades que CLOS GÓMEZ ha xiulat els blanc-i-blaus com a visitants el balanç es contundent (1 victòria i 10 derrotes).

Les estadístiques del RCD Espanyol amb el referee aragonès són molt dolentes en general. Sobre 22 partits (6 victòries, 1 empat i 15 derrotes). Malgrat aquests números, no ens podem queixar, però, de com ens ha anat aquesta temporada, ja que amb CLOS GÓMEZ s'han guanyat els 3 encontres que ens ha dirigit. Un d'ells, precisament el que ens va enfrontar al GRANADA CF a la 1ª volta (3-1) al RCDE Stadium

Pel que fa al conjunt andalús s'ha creuat amb CLOS GÓMEZ en 10 ocasions (2 victòries, 2 empats i 6 derrotes) i amb una particularitat interessant: el col·legiat aragonès ha xiulat al Granada CF 5 cops com a local i MAI ha aconseguit la victòria.

Aquesta temporada CLOS GÓMEZ ha dirigit 19 encontres. Són aquests:

arbitre03.png

arbitre04.png

Oriol Pagès