AVUI A POL

OPINIÒMETRE AS. QUIN SERIA EL TEU ONZE DAVANT L'ATLÉTICO?

21/04/2017
Quina creus que seria la millor alineació per plantar cara al conjunt de Simeone, i per què?

Redacció, 11:30h L'Espanyol comença demà  una intensa setmana de tres partits que definiran les seves aspiracions en aquest curs; abans de viatjar a Gijón per enfrontar-se a un Sporting que lluita per la salvació i del derbi davant del Barça, toca rebre un dels equips més en forma del campionat i de tot el continent, l'Atlético de Madrid, flamant semifinalista de Champions. Després d'un triomf sobre la campana a Butarque en que el joc no va ser pas el millor, tocarà donar el do de pit enfront dels de Simeone, un quadre molt potent que evidentment posarà molta més oposició i exigirà més que no pas el Leganés.

Quique Sánchez Flores te alguns dubtes per aquest partit; amb Hernán Pérez i Leo Baptistao arrossegant problemes físics, són menys les opcions que te en atac. A més, al mig del camp també podrien haver canvis, i no es pot descartar que recorri a la carta Diop, que acostuma a ser l'escollit quan toca posar múscul al mig del camp davant rivals de brega com el matalasser.

Jurado creu que demà es veurà un Espanyol més atrevit que el de la primera volta al Calderón

Avui a l'OPINIÒMETRE AS us volem preguntar per quin creus que seria el millor onze per plantar cara als atlètics. Podeu deixar-nos les vostres alineacions i el perquè de la vostra tria al llarg del dia. Una selecció de les més destacades serà publicada al diari AS.

banner.png