AVUI A POL

S'ALBIRA LICITACIÓ PER BURGUI

21/04/2017
Diferents equips han mantingut ja contactes amb l'entorn de l'extremeny, que podria estar en l'agenda perica per ser del gust de Sánchez Flores.

Redacció, 7:30h Fa dies que es parla del possible interès de l'Espanyol en repescar Jorge Franco Alviz, Burgui, cara al proper curs; ahir mateix ho confirmava COPE, explicant que ara que un dels objectius per a la configuració de la plantilla és fitxar un home de banda, l'extremeny seria una de les opcions que agrada a Quique Sánchez Flores, pel que el club s'estaria plantejant la seva arribada ara en propietat -abans de venir cedit a l'Espanyol el Madrid el va renovar un any més, pel que acabaria contracte el 2018-. Caldrà veure quins són els plans dels blancs amb el futbolista, ja que el Madrid no va incloure, com sí va fer amb l'Espanyol, una opció de compra a favor de l'Sporting, segons es va dir perquè Zidane, que el coneix bé del seu pas pel filial, el Real Madrid-Castilla, esperava a veure quina era la seva temporada i valorar la seva possible incorporació al primer equip. Una possibilitat que sembla altament improbable donada la qualitat dels jugadors que te en nòmina el francès, pel que el més factible sembla que s'obri una licitació entre els clubs interessats a fer-se amb els seus serveis, que podria voltar uns cinc milions d'euros, més un percentatge per una futura venda del jugador.

A banda de l'Espanyol, on va jugar 31 partits, 11 han estat com a titular, sumant 2 gols, davant el Sporting en Lliga i el Levante en Copa del Rei, i 3 assistències, hi van al darrere el mateix Sporting i el Betis. En el cas del conjunt andalús, aquesta pretensió aniria lligada a lacontinuitat de Víctor Sánchez del Amo a la banqueta del club sevillà, ja que ha estat ell qui personalment ha demanat la seva incorporació atret per la seva bona segona volta de curs El Betis ja ha mantingut contactes amb l'entorn del futbolista. 

Malgrat els seus números -ha jugat 26 partits fent un gol i donant quatre assistències- l'han fet guanyar-se l'afecte de l'afició després d'alguns desencontres, com la xiulada que va rebre durant un partit de Copa davant l'Eibar, acaba de protagonitzar una nova polèmica; i ha estat, com quan va jugar a l'Espanyol, per la seva gens dissimulada simpatia pel Real Madrid. Tot, per alguns tuits celebrant els gols dels blancs al Bayern, el primer, després d'un dels gols anotats per Cristiano Ronaldo -"el bichoooooooooooo. The best", acompanyat d'una icona amb una imatge de força, i  minuts més tard, quan Marco Asensio, va anotar el 4-2 definitiu, va escriure “gooooooooooooooolazo, hermanoooooooooo @marcoasensio”. I és que com alguns seguidors sportinguistes li van recordar, l'equip asturià venia de ser detrotat aquest passat dissabte pels blancs, resultats que els fa quedar a la vora del descens. 

El jugador reconeixia el passat mes de març que no havia aprofitat l'oportunitat que va tenir a l'Espanyol