AVUI A POL

EL REPORTATGE. LES NOVES INCORPORACIONS HAN ESTAT IMPORTANTS

21/04/2017
A falta de 6 jornades per finalitzar el campionat, dels 10 jugadors de la primera plantilla amb més minuts, 6 són noves incorporacions i 1 del filial, l'Aarón.

Redacció, 7:30h L'Espanyol va fer una gran remodelació de plantilla al passat mercat d'estiu. La incorporació d'11 jugadors és un numero molt alt de cares noves. La majoria de les noves incorporacions han estat importants en els partits que han disputat però no tots han disputat molts minuts, ja que els jugadors que es van quedar i ja estaven la temporada passada "és perquè volen estar i comptem amb ells", va dir Quique abans de començar el campionat.

11 Noves incorporacions, però amb la marxa de Demichelis al Máaga actualment són 10.

A falta de 6 jornades per finalitzar el campionat, dels 10 jugadors de la primera plantilla amb més minuts, 6 són noves incorporacions i 1 del filial, l'Aarón.

El TOP 10 de més minuts disputat és:

1 Gerard Moreno

El davanter és peça essencial en aquest Espanyol de Quique. Ho ha jugat tot (o gairebé). Amb 2740 minuts, ha anotat 11 gols i ha realitzat 4 assistències. Dels 31 partits que ha disputat, en 6 ha estat el jugador del partit.

2 David López

Quan casi estava fet amb el Betis, l'Espanyol va reaccionar i tot i tenir overbooking al centre del camp es va fer amb els serveis del santcugatenc que va arribar per 4M i ha disputat 2700 minuts, 40 menys que Gerard, i s'ha erigit com a comandant de la defensa. Amb 3 gols i 2 assistències també a contribuït en atac.

3 Diego López

L'últim dia de mercat arribava Diego com a cedit, i des de que ha arribat ho ha jugat tot, excepte el partit que es va perdre per la lesió al Camp Nou. Ha disputat 2573 minuts .

4 Diego Reyes

Com amb Diego López, s'està parlant amb l'Oporto per buscar fórmules de que segueixi, i es que el mexicà forma un tàndem amb David molt difícil de sobrepassar. Ha disputat 2349 anotant un gol.

5 Javi Fuego

El veterà migcampista que va arribar del València a canvi d'1M ha disputat 2148 minuts i ha anotat un gol, que va servir per empatar el partit contra el Betis.

6 Aaron Martín

El jove de Montmeló des de que va entrar al onze no s'ha mogut, ha disputat 2137 minuts.

7 Pablo Piatti

Tot i que la majoria de fitxatges han estat encertats, potser el de Piatti ha estat el millor. Recordem que serà propietat de l'Espanyol a canvi d'1.5M i ha disputat 1946 minuts anotant 10 gols i repartint 9 assistències. Està sent la seva millor temporada des de que és professional.

8 Jose Manuel Jurado

El de Sanlúcar de Barrameda no va tenir molt protagonisme a principi de temporada, i també li va costar quan va començar a entrar a l'onze. Això va fer que l'afició, sabent de la tècnica del jugador demanés més i actualment es troba en molt bona forma i s'ha convertit en el timó de l'equip. Ha disputat 1932 minuts, anotant 3 gols i repartint 3 assistències. Va arribar procedent del Watford per 1.2M.

L'andalús parlava ahir en sala de premsa del seu estat de forma 

9 Victor Sánchez

El polivalent jugador de l'Espanyol va començar de lateral esquerre, va passar al dret i també al centre del camp. Renovat aquesta temporada, ha disputat 1741 minuts, anotant 1 gol i repartint 1 assistència.

10 Hernán Pérez

El paraguaià no ha tingut tanta continuïtat com la temporada passada, però quan ha sortit des de la banqueta en la majoria de partits ha estat el revulsiu perfecte. Ha disputat 1696 minuts anotant 3 gols i repartint 1 assistència.

 

De les noves incorporacions, 4 han quedat fora del ranking:

15 Leo Baptistao

Ha estat 4 mesos de baixa.

L'Espanyol va abonar 3.5M pel 50% dels drets del brasiler.

Ha jugat 1062 minuts (només 40 minuts menys que Felipe Caicedo) anotant 4 gols i realitzant 3 assistències .

17 Jose Antonio Reyes

El mitjapunta andalús, que va a arribar com agent lliure, ha participat en 858 minuts anotant 3 gols i repartint 3 assistències.

19 Álvaro Vázquez

Va arribar per 3M i amb 313 minuts disputats, només ha pogut repartir una assistència i cap gol. De les noves incorporacions, és el jugador de camp que menys minuts ha disputat.

20 Roberto Jiménez

Que va arribar per 3M procedent del Olimpiakos, va arribar com a meta titular, però la sortida de Pau camí a Anglaterra, va fer que la direcció esportiva portés a Diego López, que li va arravatar la titularitat. Ha jugat 307 minuts.

Es constata que les noves incorporacions que van arribar, eren per ser importants a l'equip i així s'ha demostrat. Alguns amb menys fortuna, però quan han jugat han estat importants.

Manel García

@soymanel_man