AVUI A POL

A BANDA DE CAZORLA, TAMBÉ HAN SONDEJAT JESÚS NAVAS

12/04/2017
Confirmen l'avançat ahir a PericosOnline.ràdio sobre el migcampista de l'Arsenal: l'Espanyol va parlar amb el seu entorn fa un mes per interessar-es pel seu futur. Navas acaba contracte amb el City, i vol tornar a Espanya.

Redacció, 7:30h Aquests últims dies estan apareixent com bolets noms de futuribles per al nou projecte blanc-i-blau; un d'ells el vam avançar ahir a PericosOnline.ràdio, el del migcampista de l'Arsenal Santi Cazorla. Avui SPORT confirma que l'Espanyol va parlar amb el seu entorn fa un mes per interessar-es pel seu futur, que és quan va saber, com vam explicar al programa, que el jugador ha renovat per una temporada, pel que es presenta com un impossible tret que el club anglès el deixi lliure, escenari davant el qual sí es podria parlar ja que amb una prima de fitxatge i un contracte llarg, al futbolista podria seduir-li una possible proposta perica.

El diari explica que també s'ha sondejat a Jesús Navas, futbolista que acaba contracte en el Manchester City i vol tornar a Espanya; el problema és que el Sevilla està apostant molt fort per repescar-lo, i la seva contractació sembla ara mateix gairebé impossible. El president del club hispalenc, José Castro, va reconèixer ahir mateix que que "Navas pot ser un dels jugadors en els quals treballa la direcció esportiva. Acaba contracte i és de la casa de tota la vida". En canv, qüestionat pel lateral esquerre Alberto Moreno, format al Sevilla i ara al Liverpool anglès, i que ahir també sonava en òrbita perica, va assenyalar que la seva possible tornada és només "una informació" que ha aparegut però de la qual no té "constància".

Afegeix SPORT, no hi ha res del cert pel que fa a Bojan o Negredo, jugadors amb fitxes molt altes en posicions ara mateix ben cobertes.

Foto David Rogers/Getty Images

Recull d'accions de Navas 


PUBLICITAT