AVUI A POL

CONFIANÇA EN DIEGO REYES, DAVID LÓPEZ I RUBÉN

20/03/2017
El club, malgrat tindria la possibilitat de fitxar un refoç després de la lesió d'Óscar Duarte, aposta pels recursos que hi ha en nòmina. Si David López torna a baixar a la defensa, caldrà recompondre també el doble pivot.

Redacció, 7:30h La lesió del costa-riqueny Óscar Duarte, que el farà perdre el que resta de curs, suposa a més d'una pèssima notícia per al jugador, ques estarà entre set i vui meoss de baixa, amb el que queda en l'aire si podrà començar amb normalitat la propera temporada, un cop important per als plans de Quique Sánchez Flores; i és que ara mateix i després de la marxa de Martín Demichelis en la passada finestra de mercat, només hi ha en nòmina per cobrir aquesta demarcació tres homes, Diego Reyes, que en els últims encontres ha estat formant parella amb l'ex de Saprissa i Bruges; David López, que recentment i gràcies precissament a la seva tornada a l'onze havia pogut donar l'esperat salt al mig del camp; i Rubén Duarte, que malgrat desenviolupar-se per banda esquerra per al preparador madrileny ha d'actuar a l'eix de la saga, però que no ha entrat en els seus plans amb regularitat. Malgrat la legislació permetria al club anar al mercat per fitxar un futbolista de reforç, ja que la lesió de Duarte és de llarga durada i es podria tramitar la seva baixa federativa, ara mateix no es contempla fer cap altre fitxatge, i es confia en els recursos existents per acabr el curs; i és quela possibilitat d'avançar algun dels fitxatges en que treballa la direcció esportiva per aquesta posició és complicat, ja que des d'aquesta temporada no espot fer cao traspàs internacional fora de ls periodes habilitat per fer operacions de mercat, pel que només podria incorporar-se un futbolista de la Lliga o que es trobi sense equip. 

Si l'aposta és recuperar la parella Reyes-David López, també suposaria retocar el doble pivot; aquí hi ha uns quants noms per optar a la plaça de deixaria vacant el santcugatenc, com Fuego, Diop, Jurado, Sevilla i Víctor Sánchez, que va tornar a tenir minuts a Ipuria, després de gairebé tres mesos d'absència. En qualsevol cas, com apunta Mundo Deportivo, en el proper estiu i vista la situació d'Óscar Duarte i que la continuitat de Diego Reyes està en l'aire, els tècnics sí tenen clar que caldrà contractar no un sinó dos centrals. 

Després del seu partit davant la UDLP, Óscar Duarte es felicitava per haver recuperat un rol protagonista. Malauradament, la lesió el deixa fora de servei entre set i vuit mesos