AVUI A POL

COMENÇA LA DIÀSPORA DELS INTERNACIONALS

20/03/2017
Felipe Caicedo, Hernán Pérez i Diego Reyes s'incorporen a la disciplina de les seves respectives seleccions; tornaran a Barcelona només 24 hores abans de l'Espanyol-­Betis.

Redacció, 7:30h Estem ja immersos en l'última aturada del campionat abans que finalitzi la Lliga; dues setmanes en que l'equip ha de provar de carregar les piles per afrontar aquests exigents reptes que depara el calendari, que s'estrenyerà en espacial en el mes d'abril, en que es jugaran set partits. Abans de començar a preparar aquest tram de la competició en que es decidirà el campionat, QSF ha volgut donar donar quatre dies de descans a la seva plantilla, que no tornarà a exercitar-se fins a dimecres vinent, en que els jugadors estan citats a la Dani Jarque a les 10:30h. 

Hi haurà algunes absències, a banda de la d'Óscar Duarte; es tracta de les dels tres internacionals que ja s'han incorporat a la disciplina dels seus respectius combinats nacionals, Felipe Caicedo, Hernán Pérez i Diego Reyes, i que veurem en quines condicions tornen -tenen partit la matinada de dimecres, i com a molt arribaran dijous -recordem que el partit enfront del Betis està programat per divendres dia 31, a 3/4 de nou-. Pel que fa als compromisos dels nostres internacionals, Caicedo i Hernán Pérez se enfrontaran el 23 a Asunción; Caicedo també jugarà davant Colòmbia a Quito l'esmentat dia 28, mentre que el paraguaià te partit contra Brasil a Sao Paulo, també el 28 de març. Per la seva banda, Diego Reyes te cita amb el combinat mexicà enfront de Costa Rica i Trinidad i Tobago, els dies 24 i 28 de març a Ciutat de Mèxic i Port of Spain, respectivament.

QSF parlava divendres, abans de saber-se que Duarte cauria lesionat, d'aquest virus FIFA que s'agreuja amb el fet de jugar en divendres