AVUI A POL

TATUA'T UN PERICO GRATIS!

20/03/2017
Sortegem un tatuatge a Logia Barcelona entre tots els pericos que vulguin dur l'escut blanc-i-blau o el perico a la seva pell.
Alguna vegada t'has atrevit a marcar-te la pell amb un tatuatge? Són moltes les persones amants d'aquests dibuixos que volen plasmar a la seva pell els seus records, moments destacats de la seva vida personal o professional i també referents dels seus gustos i aficions i lluir-los en qualsevol lloc del cos. Si estàs pensant a fer-te un tatuatge, et proposem els serveis de Logia Barcelona, tot un referent que s'ha convertit en molt poc temps en la nova tendència per tatuar-se a Barcelona, i també en centre neuràlgic de la moda urbana actual. És ben normal trobar-se a famosos entrant al seu local situat al carrer Tarragona, 84-90, alguns d'ells lligats al món del futbol i de l'Espanyol, que s'han posat en mans del seu equip de professionals.

Ara t'oferim la possibilitat de fer realitat el teu somni de dur plasmat a la pell a l'equip del teus amors, l'Espanyol; i és que Logia Barcelona i PericosOnline sortejaran un tatuatge entre tots aquells que estigueu disposats a lluïr l'escut o la mascota del perico a la teva pell. Els professionals de Logia Barcelona s'encarregaran de que puguis mostrar amb orgull el teu sentiment perico, amb una autèntica obra d'art sobre el teu cos.

Per participar, ens has d'enviar un mail a info@pericosonline.com amb nom, cognoms i telèfon de contacte. Farem un sorteig al nostre programa de Ràdio Marca i trucarem al guanyador; a més, enregistrarem en vídeo el procés del tatuatge.

Si tens qualsevol dubte o consulta sobre el món del tatuatge pots contactar amb l'equip de Logia Barcelona via email (info@logiabarcelona.com) o per telèfon, 932.506.168.