AVUI A POL

OPINIÒMETRE AS. QUINES OPCIONS DONES A L'EQUIP AL BERNABÉU?

17/02/2017
Creus que serà capaç d'acabar amb la mala ratxa al camp del Madrid? Quin onze posaries demà: apostaries per un canvi de sistema?

Redacció, 11:00h  L'Espanyol visita demà un des escenaris que més se li resisteix de tota la categoria, el Santiago Bernabéu; la dada ha estat repetida els últims dies fins a la sacietat;  els blanc-i blaus porten des de 1996, en concret del 21 d'abril d'aquell any, sense endur-se la victòria de l'estadi madridista, aquell recordat dia en que Jordi Lardín va fer un doblet. Des d'aleshores només hem estat capaços de certificar com a cosa positiva tres empats, la temporada 2000-01, la 2008-09, quan els homes que aleshores entrenava Tintín Márquez van ser capaços d'aconseguir un brillant empat a 2 gràcies als gols de Raúl Tamudo i Luis García, i el precendent més recent és de la 2012-13, quan  amb Aguirre a la banqueta, es va sumar un inesperat i meritori empat a 2. Resumint: hem guanyat en només 1 de les últimes 34 visites, perdent 13 dels quinze últims enfrontaments al Bernabéu, mentre que hem empatat només 3 dels últims 27 partits, el que demostra l'exigent del repte.

L'últim cop que hem esgarrapat quecom de positiu del Bernabéu, al desembre de 2012 amb Aguirre a la banqueta 

Per posar encara les coses més difícils, les baixes condicionen l'onze de  Quique Sánchez Flores, que es veurà obligat a remodelar la línia defensiva davant l'absència per lesió de Marc Navarro, amb el que Diego Reyes passaria al lateral dret, i Óscar Duarte, que tan mal record te de la seva estrena en aquell mateix escenari, on va fer-se un autogol el dia del seu debut, formaria parella de centrals amb David López. A més, el tècnic perico estaria valorant un canvi de sistema per donar més consistencia al mig del camp.

Avui, a l'OPINIÒMETRE AS, us volem preguntar per quines opcions dones a l'equip per aquesta visita al Bernabéu. Creus que serà capaç d'acabar amb la mala ratxa al camp del Madrid? Quin onze posaries demà: apostaries per un canvi de sistema?

Pots deixar la teva opinió al llarg de tot el dia; una selecció de les més destacades serà publicada al diari AS.