AVUI A POL

L'ESPANYOL SEMPRE REVOLUCIONA LA SEVA DEFENSA DAVANT EL MADRID

17/02/2017
Ho explica AS: l'equip muta tantes vegades com es mesura als blancs: qualsevol semblança amb l'última visita al Bernabéu és mera coincidència. Aquesta vegada, les baixes propiciaran un altre canvi.

Redacció, 7:30h Enfrontar-se al Real Madrid, com a altres aspirants al títol de Lliga, suposa un maldecap per a qualsevol entrenador. Però, en el cas de l'Espanyol, els duels contra l'equip blanc es converteixen en un banc de proves -voluntari o forçat- per a les defenses, que mai repeteixen i, repassades amb perspectiva, de vegades resulten poc menys que pintoresques.

Potser la que guardi major similitud amb l'anterior sigui la que aquest dissabte presentarà Quique Sánchez Flores a l'Espanyol respecte a la de fa una volta a Cornellà-El Prat, però si repeteixen fins a dos jugadors dels quatre defensors serà per absoluta necessitat, ja que a la lesió de Víctor Sánchez es va unir el dimecres la baixa de Marc Navarro. A l'Espanyol-Real Madrid de la quarta jornada, van jugar Javi López, David López, Óscar Duarte i Víctor Sánchez. Així que poden repetir David López i Óscar Duarte (si Diego Reyes cau al lateral destre) o Javi López.

ssssssssssssssssssssssssssssssssss

El partit de la primera volta jugat a Cornellà-El Prat 

En qualsevol cas, ja apareixen inconvenients que impedeixen a l'entrenador alinear a la seva habitual saga titular, i aquí ja apareix la voracitat del Madrid per a les sagues pericas.

La resta de la notícia, la trobareu a AS.com