AVUI A POL

MALESTAR PER LA CAMPANYA DE LA GENERALITAT QUE PROMOCIONA CATALUNYA A TRAVÉS DEL BARÇA

11/01/2017
El conseller delegat Ramon Robert afirma que "vendre al món que s'ha de sentir Catalunya a través d'un únic equip és fer molt petita la nostra terra i l'esport català. Ridícul".

Redacció, 19:45h Reacció del RCD Espanyol a la decisió de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), organisme de la promoció turística de la Generalitat, i el FC Barcelona, de promocionar conjuntament i sota el lema "If you feel FC Barcelona, you feel Catalunya!", que tanta polseguera havia aixecat les darreres hores. Recordem que a tal efecte, havien llançat un vídeo a les seves xarxes socials per promocionar les marques Catalunya i Barça al mercat internacional i projectar la imatge del territori al món.

Ha estat el conseller delegat blanc-i-blau Ramon Robert ‏qui fent servir el seu compte de twitter ha publicat aquests missatges: "Vendre al món que s'ha de sentir Catalunya a través d'un únic equip és fer molt petita la nostra terra i l'esport català. Ridícul. Lògicament, el #RCDE farà arribar amb tota contundència aquesta posició a la @gencat, que hauria d'estar orgullosa de tot l'esport català".

L'esmentat vídeo dela campanya explica la història de dos joves mexicans, els germans Cabral, vivint diverses experiències relacionades amb el Barça i Catalunya, gunayadors del concurs  'Fans meeting fans', un certamen organitzat pel club blaugrana, en el qual els vencedors aconseguien un viatge a Catalunya i un experiència blaugrana. Ambdues entitats van signar un acord de col·laboració el passat  2012 per  projectar les dues marques al món.

 


PUBLICITAT