AVUI A POL

JAVI FUEGO: 'EL VALÈNCIA NO ÉS UN EQUIP PER ESTAR ON ESTÀ'

10/01/2017
📹 L'ex valencianista ha lamentat la situació per la que passa el seu ex equip i desitja que tant València com Sporting no acabin descendint a Segona Divisió.

CE Dani Jarque, 14:00h Segona sessió d'entrenament de l'equip, amb les absències destacades de Víctor Sánchez, Caicedo, Leo Baptistao i Javi López, que han fet treball al marge del grup, mentre que Diego López ha sortit la primera part de l'entrenament a la gespa i la resta l'ha fet al gimnàs.

Després, en roda de premsa, ha parlat l'exvalencianista Javi Fuego que ha afirmat "serà un partit especial per mi. Lamento la situació per la qual està passant el club". Un València amb greus problemes institucionals i amb problemes a la classificació i sobre això el migcampista desitja "de tot cor que ni Sporting ni València baixin a segona divisió", però "la classificació no enganya", ha afegit.

Sobre l'ambient que li pot deparar Mestalla al conjunt blanc-i-blau, Fuego ha assegurat que creu "que l'afició estarà al costat de l'equip i això pot reforçar als jugadors ché" i sobre els seus excompanys ha comentat "tenen més qualitat de la que estan demostrant i el València no és un equip per estar on està".

També ha estat qüestionat sobre si va ser una bona decisió venir a l'Espanyol veient els problemes pels quals passa el seu antic club i ha dit "només tinc bones paraules pel València, però en el seu moment vaig creure que era una bona decisió venir a l'Espanyol".

Per últim ha valorat l'estat de l'Espanyol, del qual ha explicat "el veig en línia ascendent, veig el got mig ple i estem millorant coses com tenir la possessió de pilota".

Demà continuen els entrenaments, 10:30 del matí, a la Ciutat Esportiva per preparar el partit de diumenge a Mestalla.