AVUI A POL

JA ÉS OFICIAL: DAVID LÓPEZ TORNA A CASA!!!

26/08/2016
El migcampista signa per a les properes quatre temporades amb una cinquena opcional. Més notícies, a PericosOnline.ràdio: torna a sonar Diego Reyes. La prèvia del partit, amb César Suárez. A Pericos Excepcionals, Voluntarios Cooperantes.

Redacció, 14:35h (actualització, 16:00h) El que us vam avançar ahir, ja és una feliç realitat: David López torna  a casa, convertint-se en el vuitè fitxatge del RCD Espanyol de l'estiu. El migcampista, que ja ha superat la revisió mèdica, signa com a perico per a les properes quatre temporades amb la possibilitat d'ampliació contractual a una cinquena temporada, segons rendiment esportiu. La presentació del futbolista serà el proper dilluns a les 13h a l'Auditori del RCDE Stadium. 

Un David més madur que ara fa dos anys 

PericosOnline.ràdio hem parlat amb el periodista del diari Il Mattino de Nàpols Antonio Moschella, que va ser qui ens va posar fa unes setmanes sobre la pista d'aquesta possibilitat. Moschella ens ha explicat com ha estat aquest complicadíssim fitxatge, quina ha estat la intervenció del president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, clau en que es frustrés el seu posible fitxatge pel Betis, el que de retruc ha possibilitat la seva tornada a l'Espanyol, i sobretot, quin ha estat el seu rol aquestes dues temporades a l'esquadra de San Paolo: "Ha estat un jugador que sempre ha fet una bona feina, però sempre com a suplent. Donava solidesa, però no va poder aportar la desinvoltura que es demana aquí, no encaixava en el joc ràpid i de toc del Nàpols. S'han volgut desfer d'ells perquè el tècnic no el veia en rotacions en Lliga, i tampoc en Champions. Ha aportat molt, ha complert amb les expectatives, però no ha pogut fer el salt en una temporada en que tothom aquí mira la Champions. Ha millorat des de que va venir a nivell de posició i tasca defensiva, perquè la lliga italiana és molt tàctica; a més ha tingut experiencia a l'Europa League, pel que torna un jugador més madur, i que pot aportar molt".

Torna a sonar Diego Reyes

A banda del fitxatge d'en David, hem parlat dels altres reforços que encara s'han de tancar abans que acabi el mes; i atenció, perquè hem explicat que torna a sonar un nom que precissament vam avançar a POL, el del céntrela mexica del Porto Diego Reyes, que estaria en la terna de candidats per reforçar la saga.

La prèvia del partit, amb César Suárez, de Radio MARCA Málaga

 Com cada prèvia de partit, en l'espai hem contactat amb un company de Radio MARCA per saber com afronta la cita el nostre rival; aquest cop, hem sabut en quin punt es troba el Málaga de Juande Ramos en veu de César Suárez.

Temps per a la solidaritat de la mà de Voluntarios Cooperantes 

La nostra companya Aïda Marrugat ens ha acostat la història d'un altre Perico extraordinàri, Alberto Molina, president i un dels fundadors de la ONG Voluntarios Cooperantes, una entitat solidària que treballa pel desenvolupanent del nens desafavorits, especialmente a Uganda; una tasca per a la qual han comptat amb l'ajunt del RCD Espanyol, que ha lliurat una sèrie d'equipacions que llueixien amb orgull, com es pot veure a la seva web, aquests petits futbolistes africans. Si voleu col·laborar amb aquesta causa solidària, podeu trobar la manera al portal de l'organització. La direcció és:  https://www.cooperatingvolunteers.com


PUBLICITAT