AVUI A POL

FERNÁNDEZ TEIXIDÓ, NOU PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ: 'HEM DE SER EL COR I LA MEMÒRIA HISTÒRICA DEL CLUB'

15/04/2016
[VÍDEO] El nou responsable d'aquest organisme es marca el repte de contrubuïr a que l'Espanyol sigui respectat i conegut arreu del món.

Redacció, 13:00h El club ha informat que ahir, durant la reunió del Patronat de la Fundació del RCD Espanyol,  ha quedat escollit com a nou president d'aquest organisme Antoni Fernández Teixidó. Des de 2004 exercia tasques de vicepresident executiu, i ara n'exercirà com a màxim responsable durant els propers 5 anys. En declaracions als mitjans oficials del club, s'ha mostrat il·lusionat en aquesta nova etapa que s'obre de la mà de Chen Yanseheng -ha arribat a dir "estem preparant un gran Espanyol"-, i ha destacat que "probablement esdevindrà un club de futbol, i necessita a la Fundació per poder arrelar en la memòria i els sentiments. Venim a ser la memòria i la bandera del club, i estem confiats en que es podrà encetar una etapa joiosa d'un club que serà gran a Catalunya, Espanya i el món. Hem de ser el cor i la memòria històrica del club, apropant el passat i el present envers al que l'Espanyol segnifica a milers de persones a Catalunya. Hi ha aquest repte: hem de ser coneguts i respectats, a Catalunya, a la Xina i al món".

L'estructura organitzativa del Patronat queda establerta de la següent manera: President d'honor:  Daniel Sánchez Llibre. President:  Antoni Fernàndez Teixidó. Vicepresidents: José Luis Perelló Molné,  Esteve Oromí Puig i  Emilio Álvarez Pérez-Bedia. Secretària: Lorena Ferrara Cambronero. Vocals: Pere Botet Pladevall, Ramon Condal Escudé, Joan Collet Diví, Josep Lluis Masriera Raventós, Javier Fernández Díaz, Xavier Gibert Espier, Víctor Malet Casajuana, Ramon Mas Sumalla, Santiago Oller Daurella, Ramon Soley Climent, José Suñer Humet-Torrellas, Jordi Tomás Giner, Alberto Fernández Díaz i Antonio Giménez Lagunas.