AVUI A POL

L'ESPANYOL DÓNA PER TANCAT EL MERCAT D'HIVERN

30/01/2015
L'entitat fa una valoració positiva de com s'ha resolt aquesta finestra del gener en acabar amb benefici econòmic per la venda d'Eric Bailly i equilibrar la composició de la plantilla

Redacció, 21:00h Quan encara falten tres hores de marge per fer operacions tant d'entrades com de sortides, el club ha informat mitjançant un comunicat publicat al seu lloc web que dóna per tancat aquest mercat d'hivern. I ho fa a més oferint una valoració positiva de les decisions preses en aques temps.

Abans de res, justifica la notícia més destacada d'aquest periode, la venda d'Eric Bailly al Vila-real: "En primer lloc, el club no contemplava el traspàs d'Eric Bailly, un futbolista en període de formació i que a poc a poc estava entrant en les alineacions del primer equip, però l'entesa entre l'agència de representació del jugador, el mateix defensa ivorià i el club castellonenc han obligat a negociar en els termes més beneficiosos a curt termini per al RCD Espanyol. Malgrat la pèrdua d'un jugador amb projecció, l'operació es considera positiva per part del club des de la vessant purament econòmica, donades les molt especials circumstàncies en què s'ha desenvolupat aquest traspàs i la important quantitat ingressada".

El club també  destaca la capacitat de l'Àrea Esportiva per haver "equilibrat encara més la composició del primer equip. S'ha rescindit el contracte de Raúl Rodríguez. I s'han cedit quatre jugadors: Lanzarote (Alavés), Germán (Racing de Santander), Clerc (Sabadell), i Álex Fernández (Rijeka). Es busca, d'aquesta manera, que els jugadors cedits trobin minuts de joc en els seus equips de destinació, ja que havien gaudit de poca quantitat en aquest tram inicial de temporada amb l'Espanyol, i puguin seguir millorant i creixent com a futbolistes, el que comportarà un futur benefici per al club i cada jugador."

Per finalitzar, justifica que el primer equip compti amb 19 fitxes professionals per afrontar el que resta de competició, donat que el cos tècnic del primer equip i la Direcció Esportiva consideren adequada aquesta composició i al mateix temps permetrà que tots ells puguin disposar de més oportunitats alhora que s'activarà la competència en el grup. Un altre efecte que considera positiu d'aquesta reducció d'efectius és poder donar més oportunitats als joves del filial.

Així justificava ahir Collet la venda de l'Eric 


PUBLICITAT