AVUI A POL

MÓN SOCIAL. ELS PERICOS NUMANTINOS, CAMPIONS DEL 9è PERICONCURS

05/11/2013
En la gran final, que ha tingut com a escenari l'Auditori de Cornellà-El Prat, no han faltat els consellers Anna Maria Fusté, Jordi Puyaltó, Montse Tordera i Iñaki Pérez de Arrilucea.

Redacció, 23:45 h. Els Pericos Numantinos s'han proclamat campions del 9è Periconcurs que com cada any organitza la GPE Manigua, després de la disputa dels últims encontres que han tingut com a  escenari l'Auditòrium de l'Estadi de Cornellà-El Prat. Els resultats de les Semifinals, 3r i 4t lloc i de la Final han estat els següents: 

periconcurs01.png

Destacar la presència dels consellers Anna Maria Fusté, Jordi Puyaltó, Montse Tordera i Iñaki Pérez de Arrilucea, a banda de la del director de l'Estadi de Cornellà-El Prat, Josep Toldrà i Ángel Rojas, responsable de Telecomunicacions. Per part de la FCPE han estat presents Alberto Ariza i Araceli Pérez, president i vicepresidenta, respectivament, de la Federació), i Sergio Fidalgo, representant 23 Perico, patrocinador del concurs. Entre el públic hi havia Cristina Pérez que, com el mateix Sergio Fidalgo, va formar part de l'equip que va guanyar el primer Periconcurs.

periconcursfinal02.jpg

periconcursfinal03.jpg

periconcursfinal04.jpg


PUBLICITAT